TEK DERS SINAVLARI

Tek Ders Sınav  Duyurusu
2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Staj Sonunda Tek Ders Sınavına Girecek Olan Öğrencilerin Dikkatine
...

Tek Ders Sınavı; Mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş, başarısız tek dersi kalan öğrenciler, başarısız olduğu dersten tek ders sınavına girebilir.
Ayrıca mezun olabilmek için kayıtlı oldukları Eğitim-Öğretim programındaki tüm derslerden başarılı oldukları halde, genel not ortalamaları 2.00’nin altında olması nedeniyle mezun olamayan öğrenciler, genel not ortalamalarını yükseltmek üzere başarılı oldukları bir dersi dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili kurul kararı ile tek ders sınavına girebilirler.
Tek ders sınav hakkından bir kez yararlanılabilir. Tek ders sınavı, öğrencinin yazılı talebi üzerine bölüm başkanlığınca belirlenen ve ilgili yönetim kurulunca onaylanan tarihlerde yapılır.

TEK DERS SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme Tarihi : 04.09.2023 13:35 Okunma Sayısı : 76