Muğla Üniversitesi Spor Kulübü Yaz Spor Okulu Kontenjanları Dolmak Üzeredir.

Muğla Üniversitesi Spor Kulübü’nün yaz dönemi projeleri kapsamında hazırlanan “Yaz Spor Okulu ve Spor Eğitimleri” üniversite personelimizin çocukları öncelikli olmakla birlikte yeterli kontenjanların sağlanması halinde 17 Haziran 2019 Pazartesi günü hizmete başlayacaktır. II. Dönem ise 15 Temmuz 2019 tarihinde başlayacaktır. Velilerimizden gelen talep üzerine tam gün olarak tasarlanan program yarım gün olarak da programlanmıştır.

--Yaz Dönemi Projeleri için hazırlanan broşüre ulaşmak için tıklayınız--

---Yaz Okulu Programı* için tıklayınız---

*Program değişiklik gösterebilir.

Tenis, Yüzme, Basketbol ve Futbol dallarında ise devam eden spor eğitimlerimize yaş ve beceri gruplarına göre öğrenci kabul edilecektir.

Ayrıntılı bilgi için "Eğitimlerimiz" sekmesi altında ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ön kayıt için web sitemizden temin edebileceğiniz ön kayıt formunu doldurarak aşağıdaki adrese teslim ediniz.

Ayıntılı bilgi için; musk.mu.edu.tr adresini ziyaret ediniz.

Muğla Üniversitesi Spor Kulübü / MSKÜ Kampüsü Tenis Kortları

Öğr. Gör. Ali Yiğit KOCABIÇAK